INFLUENCER - PARTNERËT REKLAMATIVE

Ke një blog ose llogari të mediave sociale dhe dëshiron të punosh me ZITOCASES®?

Apliko si partner reklamimi/testues produkti!

KONKURS DHE MË TË TJERË

Ne jemi vazhdimisht në kërkim të partnerëve të madh reklamues me një shtrirje të madhe, të cilët do të prezantojnë produktet tona.

Zgjidhni midis opsioneve të ndryshme bashkëpunimi si rekomandimet e produktit, testet e produktit, postimet në blog ose konkurset.

Do të ishim të lumtur të diskutoni të gjitha opsionet me ju personalisht.

Apliko tani pa detyrim nëpërmjet adresës së e-mail më poshtë !

ZITOCASES®

LLOGARIA INSTAGRAM

SHIKO TEK

BASHKËPUNIMET

NE TE GJITHA PLATFORMAT

APLIKO TANI!

Ju lutemi jepni informacionin e mëposhtëm në aplikacionin tuaj:

1.) Emri dhe mbiemri

2.)Lidhja me kanalin (blog ose llogari në media sociale)

3.) Numri i ndjekësve/ lexues

4.) Adresa e emailit

5.) Informacione shtesë rreth jush.

-

Adresa e emailit:

kooperation@zitocases.com

Mezi presim të marrim aplikimin tuaj!