PËR NE

ZITOCASES®

2017 themeluar për të transformuar industrinë e kutisë mbrojtëse.

Qëllimi ynë: Me teknologjinë më të fundit, materiale me cilësi të lartë dhe ide inovative për mbulesat më të mira mbrojtëse në treg.

Lansimi zyrtar 2018

Pas një sërë prototipash, ne e dinim saktësisht se për çfarë kishin të bënin mbulesat tona mbrojtëse. Ne kombinuam një shumëllojshmëri të gjerë materialesh për të kombinuar mbrojtjen më të mirë të mundshme dhe dizajnet unike.

50 mbulesat tona të para mbrojtëse u shfaqën në internet.

Ende 2018

Nach zahlreichen Kundenempfehlungen setzten sich unsere Premium-Schutzhüllen rasant gegen die Konkurrenz durch.

Durch einzigartige Designs und außergewöhnliche Materialien wurden unsere Produkte nicht nur durch ihre besonders hohe Schutzfunktion sehr beliebt, sondern machten sich auch als Lifestyle-Accessoire in der Modewelt einen Namen.

2019

Mijëra klientë të kënaqur në mbarë botën flasin për cilësinë dhe qëndrueshmërinë e mbulesave tona mbrojtëse.

Berlin 22.10.2019 - Është dhënë "Rekomandimi kryesor 2019" në Gjermani, Austri dhe Zvicër.

Ne kemi zgjeruar gamën tonë në mënyrë që të jemi në gjendje t'u ofrojmë klientëve tanë më shumë materiale dhe shumëllojshmëri modelesh.

2020

Si një markë e njohur e kasës mbrojtëse, ne jemi tani në bashkëpunim të ngushtë me mbi 15 prodhues të smartfonëve.

Falë suksesit tonë mbarëbotëror dhe kontakteve të prodhuesit që rezultojnë, ne mund të prodhojmë mbulesa mbrojtëse edhe përpara se të lansohen smartfonët e rinj.

Kështu që klientët tanë përfitojnë nga përzgjedhja e plotë e kutive mbrojtëse menjëherë pas blerjes së smartfonit të tyre të ri!

2021

E zgjeruam ekipin tonë për shërbim më të mirë dhe transport më të shpejtë për klientët tanë.

Si një partner profesionist B2B, emri ynë i markës nuk gjendet vetëm në telefonat inteligjentë. Që nga viti 2021, kutitë tona mbrojtëse premium kanë qenë gjithashtu në sistemet e arkave dhe lexuesit e kartave në zinxhirët e shitjes me pakicë dhe dyqanet e mëdha në disa vende evropiane.

2022

Sfera jonë e produkteve të xhamit mbrojtës është zgjeruar dhe zgjedhja e mbulesave dhe aksesorëve mbrojtës për telefonat inteligjentë dhe pajisje të tjera është zgjeruar.

Përmes kontrolleve më të rrepta të cilësisë gjatë prodhimit, ne u garantojmë klientëve tanë gjithmonë cilësinë më të lartë që i reziston të gjitha situatave të përditshme si përplasjet, rrëzimet dhe ngarkesat në smartphone.

2023

Përmes suksesit tonë vazhdimisht në rritje, ne duam t'i kthejmë diçka mjedisit. Me mbështetjen tonë financiare ne dëshirojmë t'i përkushtohemi ripyllëzimit. Është e rëndësishme për ne jo vetëm të kombinojmë përgjegjësinë dhe qëndrueshmërinë në produktet tona, por edhe të përfshihemi në mënyrë specifike në projektet mjedisore.

Fabrika falë partneritetit tonë të fundit me Ecologi shtojmë në mënyrë aktive një pemë në çdo porosi.

2024

2024 ist für uns nicht nur ein weiteres Jahr, sondern ein Kapitel voller Kreativität, Innovation und sozialer Verantwortung. Durch weitere Partnerschaften konnten wir unser internationales Vertriebsnetz erheblich erweitern.

Mit herausragender Qualität und exklusiven Designs setzen wir auch nach 7 Jahren am Markt neue Maßstäbe in der Schutzhüllen-Branche. 

Përjetoni cilësi të klasit të parë dhe dizajne unike në të gjitha pajisjet tuaja!

BLIRONI TANI